Batteries

Hur snabbt vill du kunna ladda din?​

Nedan hittar du alla laddboxar som passar till BMW I8. Genom att klicka på någon av rutorna kan du filtrera laddboxarna efter hur snabbt du önskar kunna ladda din bil från 0 till 100%. Under respektive kategori inkluderas även laddboxar som kan generera en starkare effekt än din bils ombordskapacitet. Detta för dig som vill framtidssäkra genom att köpa en starkare laddbox.

Ladda elbil hemma

Vanliga frågor

Det går! Man ska dock se till att ha både jordfelsbrytare och ordentligt överspänningsskydd. Utan dessa föreligger brandrisk. Men även då är det väldigt långsamt, jämfört med en laddbox…

Vanliga vägguttag och motorvärmaruttag är inte anpassade för den höga belastning som laddning av en elbil eller laddhybrid innebär, åtminstone inte under längre tid.

Med en korrekt installerad laddbox laddar du bilen snabbt, tryggt och säkert.

Det gick ut 31 december 2020 och ersattes 2021 med vad Skatteverket kallar för “skattereduktion för grön teknik”. Köper du hos Evify är alla våra laddboxar och installationer giltiga för avdraget om 50%, direkt på priset och utan extra pappersarbete.
Med en 3-fasladdare kan du även ladda din bil som tar 1-fas och du säkrar även laddningen för din nästa bil! Alla laddboxar i vårt sortiment är framtidssäkra 3-fasladdare.
Det är en ny statlig subventionering som innebär 50% avdrag på kostnaden för laddbox (med installation) upp till 50 000 kr. Laddboxen och installationen måste utföras av samma leverantör och det är vi som sköter allt det administrativa.

Ja, vi erbjuder installationer i hela landet!

Att ladda bilen i ett vanligt eluttag kan ibland innebära en påtaglig brandrisk, speciellt utan en speciell jordfelsbrytare och överspänningsskydd. Även bortsett från risken så är det tyvärr ganska långsam laddning.

Om du laddar en vanlig elbil med en batteristorlek på 80 kWh i ett vanligt eluttag tar det ungefär 35 timmar att ladda bilen från 0-100%.

Laddar du samma bil istället med en laddbox med en kapacitet på 22 kW kan du ladda bilen från 0-100% på under 4 timmar.

Vad kostar en genomsnittlig installation av laddbox?